3 veckor kvar

Det tar evigheter att överföra en video så jag har bara överfört en, än så länge. Från i lördags när vi var hos aita folket
De hälsade oss välkomna med att dansa.
Det var lite speciellt att vara där. För det första så ville de ha nåt för att vi skulle komma dit. Jag förstår att det måste vara jobbigt att det kommer folk från andra länder för att se dom.. Men många där förstod inte att vi bara är studenter och att vi var där för att se deras kultur osv.
Vi intervjuade några tonåringar där och när vi var klara så var det en del föräldrar som undrade varför vi inte filmade deras barn. Så vi fick göra det också. Och till sist var det en mamma som tvingade sin dotter att bli intervjuad. De har de inte lätt och de vill ha hjälp med pengar osv eftersom de är fattiga.
Det var egentligen 5 pers som skulle dansa för oss, men de ville ha 500 peso per person. Vi sa nej till det eftersom vi inte är gjorda av pengar.
Men de uppskattade i alla fall lekarna vi gjorde. Både barnen och de vuxna. De gick verkligen in för det och det var kul att se. Både dem och vi fick uppleva något nytt :-)
Killen här gick efter oss när vi skulle åka och ville bli fotograferad :-)
Det kommer mer senare...:-)
Peace!
Trackback
RSS 2.0